Open Innovation 2.0 lab

OI2Lab logo

Het Open Innovation 2.0 lab is een Europees initiatief dat als doel heeft om startende ondernemingen in contact te brengen met internationale partners, en biedt tegelijkertijd mogelijkheden tot financiering van een project. Om de paar maanden lanceert het OI2.0 lab een zogenaamde open call, waarin startende ondernemers opgeroepen worden om hun businessplan in te zenden. De meest beloftevolle ideeën worden door een jury uitgekozen en winnen een Innovation Voucher: €5000 aan startkapitaal en toegang tot het uitgebreide netwerk van het OI2.0 lab. Ontdek hier alles over het OI2.0 lab.

Bizantium wint!


Enkele dagen geleden vernamen we dat Bizantium, onze online financial plan generator, een van de gelukkige winnaars is van zo’n Innovation Voucher. Samen met onze accountmanager, Alison Machin, gaan we de komende maanden aan de slag met een geschikte partner die ons kan bijstaan om van Bizantium een krachtige tool te maken die tal van startende ondernemers op weg kan helpen met een sterk financieel plan.

Ontdek hier hoe Bizantium werkt en waarom we gewonnen zijn.

De verdere samenwerking


Daarnaast biedt het OI2 lab ons ook een uitgebreid assortiment aan webinars en e-learning sessies aan. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze kennis van alles wat er in de digitale wereld gebeurt continu up to date blijft, en u een uitmuntende service aanbieden.

We kijken er alvast naar uit de samenwerking met het OI2 lab verder te zetten, en gaandeweg interessante contacten te leggen die ons in staat stellen om ons eigennetwerk uit te breiden en een grotere markt aan te spreken!

nl_BENL