Elke succesvolle ondernemer doet wel eens beroep op zijn professioneel netwerk. Soms moet je verder kijken dan je neus lang is, je ideale businesspartner woont niet per se bij de deur. Daarom zijn twee leden van het Bizantium core-team, Bregje en Robin, naar Krakau afgereisd. Daar zaten ze enkele dagen samen met Ultimate Systems.

Ultimate Systems logo

Ultimate Systems is een bedrijf dat ondernemingen helpt bij het ontwerpen en implementeren van allerlei IT systemen. Met jaren ervaring en tal van tevreden klanten zijn ze een grote meerwaarde om mee samen te werken.

We willen van Bizantium op termijn een zelflerende tool willen maken die onze klanten autonoom helpt. Daarom wouden we een idee krijgen over de verschillende mogelijkheden op vlak van software. Samen met het team van Ultimate Systems zijn we tot een mooie mock-up gekomen van hoe de Bizantium tool er uiteindelijk zal uitzien.

Deze zakenreis heeft er ook meteen voor gezorgd dat Bizantium in Krakau de juiste connecties heeft kunnen leggen. Ons bezoek aan een Poolse boekhouder heeft ons een goed beeld gegeven over het ondernemingsleven in Polen. Onder het motto "The network always wins" zijn we zeker in ons opzet geslaagd!

Alle geïnteresseerden kunnen de mock-up hier bekijken.

nl_BENL